zomersolden

zomersolden ē zomersolden 2017  ē data ē wintersolden ē handige sites

Zomersolden 2016

De zomersolden is dť zomerse koopjesperiode in BelgiŽ. Tijdens de 2016-editie van de zomersolden kun je in BelgiŽ weer uitstekend op jacht naar voordelige aanbiedingen. Wie nu gaat winkelen in BelgiŽ die kan met leuke kortingen nog leuke kleding, schoenen, tassen en andere artikelen kopen.

De zomersolden van 2016 start op vrijdag 1 juli 2016. Omdat dit een vrijdag is zal de drukte niet extreem zijn. Toch zal het wel voelbaar drukker zijn in de winkels in BelgiŽ. Zeker als de temperaturen op deze dag niet richting tropische waardes stijgen dan zijn er voldoende koopjesjagers die de winkelstraten van onder andere Antwerpen, Brussel, Gent en Brugge onveilig zullen maken.

De laatste dag van de zomersolden is zondag 31 juli 2016. Indien er geen koopzondag gehouden wordt, zal in veel gevallen de effectieve laatste dag eigenlijk zaterdag 30 juli 2016 al zijn. Hoewel aan het einde van de solden over het algemeen de hoogste kortingen te vinden zijn, is de voorraad al aanzienlijk geslonken als het goed is. De kans is groot dat de door jou gewenste artikelen er niet meer zijn of niet meer in jouw maat verkrijgbaar zijn.

Koopzondagen

Een redelijk groot aantal Belgische steden organiseert een koopzondag tijdens de zomersolden. Dit jaar wordt zondag 3 juli 2016 gebruikt als koopzondag. Dit is in ieder geval zo in Antwerpen. Of steden Brugge, Brussel, Gent of Hasselt ook een koopzondag organiseren vanwege de zomersolden kunt u via de officiŽle kanalen van deze steden lezen.

Meer over solden

Op de volgende sites kun je meer over de Belgische solden, de wintersolden en de zomersolden lezen:
wintersolden
solden in Antwerpen
winkelen in BelgiŽ

 

Zomersolden = hoge kortingen pakken!!!

informatie over cookies op onze site